31 mei 2024

Hoe ik mijn data kan laten werken voor mijzelf en anderen

Wat kan ik met de gegevens die ik verzamel over mijn eigen gezondheid? Hoe organiseer ik die? Hoe kan ik ze op een betrouwbare manier delen? Met andere nieuwsgierige lotgenoten, maar ook met wetenschappers? Kortom: hoe kan ik mijn data laten werken voor mijzelf en anderen?

Lees verder via deze link.

23 mei 2024

Burgerdialoog 2024 'De lucht die we inademen'

AiREAS is op 23 mei een online dialoog gestart waar burgers anoniem aan mee kunnen doen. Het zijn slechts 3 eenvoudige vragen over uw relatie met de lucht. In een 2e ronde krijgt u de mogelijkheid om feedback te geven. De vragen gaan samen met korte filmpjes. Op het einde vragen wij om uw email adres mocht u mee willen doen aan online dialogen met experts uit ons netwerk. Het onderzoek concentreert zich vooralsnog op Zuidoost Brabant.

Lees verder via deze link.

 

21 april 2024

Mijn Re-Integratie Platform goedgekeurd door ZonMw

Afgelopen jaar hebben we het project Mijn Re-Integratie Platform ingediend bij ZonMw. We hebben het goede nieuws ontvangen dat ons projectvoorstel is gehonoreerd. Inmiddels hebben we aan de aanvullende verplichtingen voldaan en kunnen we 1 mei 2024 van start gaan met ons project met als penvoerder Schildklier Organisatie Nederland. De duur van het project is 18 maanden.

Alle deelnemers in dit project zijn geïnformeerd over de kick-off meeting eind mei.

Lees verder via deze link.

2 maart 2024

Samen Kwiek laat zien dat het leven te mooi is om niets te doen

Maak kennis met: Titus Radstake van Van Zorg naar Inclusie. Hij is ervaringsdeskundige. De ernstige brandwonden die hij opliep zorgden uiteindelijk voor een positieve impuls. Maar het was een lange weg. Een weg waarvan hij vooraf niet wist hoe deze zou lopen of eindigen. Titus Radstake richtte in 2021 het bedrijf Van Zorg naar Inclusie op. Om mensen te helpen en ervan te doordringen dat het leven, ook bij veel tegenslag, nog erg veel heeft te bieden.

Lees verder via deze link.