Mijn Patiëntreis

Jouw Gids naar Inclusie

Welkom bij ‘Mijn Patiëntreis’ – een slimme app die je begeleidt op je weg van zorg naar inclusie. Dit handige hulpmiddel is speciaal gemaakt om patiënten te helpen begrijpen wat ze doormaken op hun gezondheidsreis en om hen de mogelijkheid te geven om stapsgewijs weer volwaardig mee te doen in de maatschappij.

Wat Is Mijn Patiëntreis?

Mijn Patiëntreis is veel meer dan alleen een app in ontwikkeling. Het is jouw persoonlijke gids en reisverslag door de verschillende fasen van je ziekte of aandoening. 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van Mijn Patiëntreis:

Helder Inzicht
De app biedt gedetailleerde informatie over de verschillende fasen van jouw ziekte of aandoening. Het geeft je een duidelijk beeld van de activiteiten en helpt met keuzes maken die relevant zijn voor jouw persoonlijke situatie.

Digitaal Pad
We vertalen jouw patiëntreis in digitale paden met duidelijke beslispunten en activiteiten. Dit maakt het gemakkelijker om te begrijpen welke diagnostische en therapeutische stappen je kunt verwachten en welke voor jou de meeste meerwaarde heeft.

Artificial Intelligence
De app maakt gebruik van Artificial Intelligence om jouw persoonlijke situatie te analyseren en de meest geschikte benadering voor jouw gezondheid te bieden. Het scant wereldwijd wetenschappelijke literatuur om de best mogelijke aanpak te tonen.

Datakluis
Jouw medische en sociale informatie wordt veilig opgeslagen in een datakluis via de app. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw gezondheidsgegevens en bijbehorende relevante informatie. Jij bepaalt wie jouw data mag inzien en wanneer deze toegang wordt ingetrokken.

Bijdrage aan Onderzoek

Je kunt ervoor kiezen om jouw gegevens anoniem beschikbaar te stellen voor wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de kennis over jouw aandoening en maakt nieuwe onderzoeksprojecten mogelijk. Het resultaat van het onderzoek kan, als je dit zou willen, aan het einde van het onderzoek met je gedeeld worden.

Hoe werkt het?

Mijn Patiëntreis is ontworpen om gevoelsmatig en gebruiksvriendelijk te zijn. Je kunt gemakkelijk door de verschillende gedeeltes navigeren en toegang krijgen tot de informatie die je nodig hebt. Of je nu net bent gediagnosticeerd of al een tijdje met een aandoening leeft, Mijn Patiëntreis is er om jou te ondersteunen.

Een opname van het gesprek met een professional zal in de toekomst ook behoren tot de mogelijkheden. 

Wat kost het?

De kosten voor het gebruik van Mijn Patiëntreis variëren afhankelijk van jouw specifieke behoeften en situatie. Neem contact met ons op voor een maatwerk aanpak en prijsinformatie.

Ontdek Mijn Patiëntreis

Wil je meer weten over Mijn Patiëntreis en hoe het jou kan helpen op jouw reis van zorg naar weer volwaardig meedoen in de samenleving? Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe deze app jouw gezondheidsreis kan verrijken.