Mijn Patiëntreis

Jouw Gids naar Inclusie

Welkom bij ‘Mijn Patiëntreis’ – een slimme toepassing die je begeleidt op jouw weg van zorg naar inclusie. Dit handige model is speciaal gemaakt om patiënten te helpen begrijpen wat ze doormaken op hun gezondheidsreis en om hen de mogelijkheid te geven om stapsgewijs weer volwaardig mee te doen in de maatschappij.

 

 

Wat Is Mijn Patiëntreis?

Mijn Patiëntreis kent diverse toepassingen onder andere via een app. Het is jouw persoonlijke gids en reisverslag door de verschillende fasen van je ziekte of aandoening. 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van Mijn Patiëntreis:

Helder Inzicht
Het biedt gedetailleerde en betrouwbare informatie over de verschillende fasen van jouw ziekte of aandoening. Het geeft je een duidelijk beeld van de activiteiten en helpt met keuzes maken die relevant zijn voor jouw persoonlijke situatie.

Digitaal Pad
We vertalen jouw patiëntreis in digitale paden met duidelijke beslispunten en activiteiten. Dit maakt het gemakkelijker om te begrijpen welke diagnostische en therapeutische stappen je kunt verwachten en welke voor jou de meeste meerwaarde heeft.

Artificial Intelligence
We maken gebruik van Artificial Intelligence om jouw persoonlijke situatie te analyseren en de meest geschikte benadering voor jouw gezondheid te bieden. Het scant wereldwijd wetenschappelijke literatuur om de best mogelijke aanpak te tonen.

Datakluis
Jouw medische en sociale informatie wordt veilig opgeslagen in een datakluis en kan gekoppeld worden aan digitale toepassingen. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw gezondheidsgegevens en bijbehorende relevante informatie. Jij bepaalt wie jouw data mag inzien en wanneer deze toegang wordt ingetrokken.

Bijdrage aan Onderzoek

Je kunt ervoor kiezen om jouw gegevens anoniem beschikbaar te stellen voor wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de kennis over jouw aandoening en maakt nieuwe onderzoeksprojecten mogelijk. Het resultaat van het onderzoek kan, als je dit zou willen, aan het einde van het onderzoek met je gedeeld worden.

Hoe werkt het?

Mijn Patiëntreis wordt ontworpen om gevoelsmatig en gebruiksvriendelijk te zijn. De opzet is dat er gemakkelijk door de verschillende gedeeltes genavigeerd wordt en je toegang krijgt tot betrouwbare informatie die jij nodig hebt. Of je nu net bent gediagnosticeerd of al een tijdje met een aandoening leeft, Mijn Patiëntreis is er om jou te ondersteunen.

Een opname van het gesprek met een professional zal in de toekomst ook behoren tot de mogelijkheden. 

Wat kost het?

De kosten voor het gebruik van Mijn Patiëntreis variëren afhankelijk van jouw specifieke behoeften en situatie. Neem contact met ons op voor een maatwerk aanpak en prijsinformatie.

Ontdek Mijn Patiëntreis

Wil je meer weten over Mijn Patiëntreis of meebouwen in mogelijke toepassingen? Neem contact met ons op voor meer informatie.Disclaimer
Mijn Patiëntreis wordt ontworpen vanuit up-to-date ervaringskennis. Van Zorg naar Inclusie is geen officiële instantie, is zich vanuit haar expertise bewust van de potentiële mogelijkheden en risico’s ten aanzien van privacy en databeschikbaarheid, werkt daarom samen met professionele partners die voldoen aan de vigerende wet- en regelgeving.