Wat wij doen

Bij Van Zorg naar Inclusie bieden we ondersteuning op maat voor patiënten die hun unieke kennis en ervaringen willen inzetten voor een toekomst waarin iedereen goede zorg krijgt en op gelijkwaardig niveau meedoet de maatschappij. We bieden ontwikkel- en groeimogelijkheden, toegang tot ons uitgebreide netwerk, betrouwbare informatie, digitale ondersteuning om eigen regie te bevorderen en ervaringsdeskundige coaching.

Wij onderscheiden ons in het verzamelen en delen van actuele ervaringskennis en het tegelijkertijd gelijkwaardig samenwerken met professionele partners. Hierdoor zijn we in staat om meer waarde te creëren, snel te schakelen en ons aanbod aan te passen aan de behoeftes van patiënten. Wij werken op freelance- en projectbasis en zijn betrokken bij diverse denktanks,  innovaties, maatschappelijke initiatieven, wetenschappelijke onderzoeksprojecten en communities die patiënten en burgers proactief betrekken en inzetten.

Samen op weg

We nodigen je van harte uit om samen met ons op weg te gaan naar meer passende zorg en een inclusieve samenleving. Laten we barrières doorbreken, gemeenschappelijke oplossingen vinden en samen bouwen aan een leefwereld waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar volledige potentieel te ontwikkelen ongeacht de mate van gezondheid.

Wil je jouw unieke kennis en ervaring op professionele wijze inzetten? Weet je niet waar te beginnen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, en laten we samen ontdekken hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ontwerp je eigen Patiëntreis

Ontdek onze innovatieve Mijn Patiëntreis App – jouw persoonlijke gids op weg van zorg naar inclusie. Deze app begeleidt je door de verschillende fasen van jouw ziekte of aandoening en biedt inzicht in ziekte-overstijgende klachten en de uitdagingen in het dagelijks leven. Het is een krachtig hulpmiddel dat je helpt bij het navigeren door je eigen gezondheidsreis op de weg naar duurzame inzetbaarheid.